Macaroane De Nucă De Cocos-Migdale

Macaroane De Nucă De Cocos-Migdale
Coconut-migdale Macaroons este un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 48 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 26 calorii. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un desert ieftin. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, cremă de tartru, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvizabil. Rețete similare includ Macaroane De Migdale-Nucă De Cocos, Macaroane De Nucă De Cocos-Migdale, și Macaroane De Migdale De Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați primele 3 ingrediente într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Adăugați zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în nucă de cocos și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Nucă De CocosNucă De Cocos
ZahărZahăr
4
Acoperiți foile de copt cu hârtie pergament; fixați cu bandă de mascare. Aruncați amestecul de nucă de cocos după linguri de nivel pe foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți la 300 timp de 40 de minute sau până la uscare. Se răcește pe tigăi pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Notă: a se păstra într-un recipient etanș.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista