Macaroane cu var în nucă de cocos
Lime-in-the-Coconut Macaroons ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 57 calorii. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 545 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, albușuri de ou, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Macaroane Cu Var De Nucă De Cocos, Macaroane Cu Var De Nucă De Cocos, și Macaroane Cu Cheie De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Așezați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului; preîncălziți la 325 F.
Bateți albușurile de ouși zahărul într-un castron mare doar până se spumează.
Bateți în coaja de tei și sare.
Adăugați nucă de cocosși pliați pentru a acoperi.
Aruncați linguri de amestec de nucă de cocos pe 2 foi de copt căptușite cu hârtie de pergament.
Coaceți, rotiți tigăile la jumătatea distanței de sus în jos și înapoi în față, până Lamaro auriu, 18-22 minute.
Lasa sa se raceasca pefoi de copt. Faceți înainte: Macaroons se pot face cu 1 zi înainte. Depozitați etanș latemperatura camerei.