Macaroane cu unt de salvie și patru brânză

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Macaroane cu unt de salvie și patru brânzeturi. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 348 calorii, 16g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cap la magazin și ridica brânză gruyere, pesmet unseasoned, unt, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Macaroane și brânză Derby de salvie la cuptor, Macaroane și brânză-home made macaroane și brânză este un aliment confort, care este greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele preambalate și brânza la magazin, și Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile în caseta albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură pentru a se fierbe și aranja raft în partea de sus. Ungeți un vas de copt de 9 x 9 inci și lăsați-l deoparte. Topiți 1 lingură de unt rămas și amestecați într-un bol mediu cu 1 cană de Parmigiano și toate firimiturile de pâine până se umezesc bine; deoparte.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă puternic sărată.
Adăugați paste și gătiți jumătate din timpul indicat pe ambalaj.
Între timp, topiți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu. Când începe să spumeze, adăugați salvie și gătiți până când este crocant și untul începe să se rumenească.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte până când pastele sunt gata. Rezervați 1 cană de apă pentru paste și scurgeți pastele.
Întoarceți pastele în oală și puneți-le la foc mic. Se amestecă untul de salvie, apa de paste rezervată, restul de 3 căni Parmigiano, Gruyere, Cheddar, mascarpone și sare și se condimentează cu piper negru proaspăt măcinat. Amestecați constant până când brânzeturile se topesc uniform și pastele arată bine acoperite. Întoarceți pastele în vasul de copt și acoperiți uniform cu amestecul de pesmet.
Se pune sub broiler până când bulele de amestec și partea superioară se rumenesc, aproximativ 1 până la 2 minute.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.