Macaroane Cu Unt De Arahide

Macaroane Cu Unt De Arahide
Unt de arahide-gem Macaroons este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 15 porții. O porție conține 83 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați arahide prăjite, albușuri de ou, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 22 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crumble-Topped Unt De Arahide Strawberry Jam Baruri, Macaroane Cu Unt De Arahide, și Macaroane Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Folosiți un mic tăietor de prăjituri sau un pahar de băut pentru a urmări treizeci de cercuri de 1 1/2 inci în rânduri pe hârtie, la aproximativ 1 1/2 inci distanță. Întoarceți hârtia (veți putea vedea în continuare semnele prin hârtie). Măcinați fin alunele într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Colorant Alimentar în Gel Roz, Verde și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roz, Verde și Albastru
2
Adăugați făina de migdale și zahărul cofetarilor și pulsul pentru a face o pulbere fină. Cerneti de doua ori printr-o sita fina; aruncați orice bucăți. Bateți albușurile într-un castron cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat zahărul granulat și bateți până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați vanilia și bateți până se formează vârfuri tari. Îndoiți jumătate din amestecul de arahide cu o spatulă de cauciuc. Repetați cu amestecul de arahide rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Transferați aluatul într-o pungă de patiserie cu un vârf rotund de 1/4 inch. Ținând punga perpendicular pe foaia de copt, introduceți movile de aluat în cercurile trasate de pe hârtia pergament. Atingeți foile de copt pe tejghea pentru a ajuta aluatul să se așeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
5
Lăsați să stea la temperatura camerei până când vârfurile sunt ușor cruste, aproximativ 15 minute.
6
Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Coaceți macaroanele până când sunt ușor crocante, 13 până la 15 minute. Glisați hârtia pergament cu macaroanele pe un suport pentru a se răci. Scoateți cu grijă macaroanele de pe hârtia pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Întindeți 1 linguriță de gem pe partea plată a unui macaroon; deasupra cu un alt macaroon, cu partea plată în jos. Repetați cu macaroanele rămase și gemul. (Acestea se consumă cel mai bine în decurs de 1 zi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
GemGem
9
Fotografie de Kana Okada
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Revista