Macaroane cu tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de arțar
O porție conține 52 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Dacă aveți la îndemână ghimbir măcinat, zahăr pudră, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Vafe de tort de morcovi din cereale integrale cu glazură de brânză cremă de arțar, pentru doi, Tort de morcov Bundt cu glazură de brânză cremă, și Pâine cu tort de morcovi cu glazură de brânză cremă.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 F. F. Linia 2 foi de biscuiți cu covorașe de copt din silicon sau hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Cuptor
2
Într-un castron mare, bateți albușurile de ou și sarea cu biciul până când amestecul devine alb și începe să se rigidizeze. Bateți o treime zahăr granulat la un moment dat până când amestecul este foarte rigid. Îndoiți ingredientele macaroon rămase (nu amestecați energic sau albușurile își vor pierde rigiditatea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Albușuri De Ou
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Linguriți lingurițe de amestec la aproximativ 1 până la 2 inci distanță pe foile de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Coaceți 20 de minute sau până se rumenesc (interiorul trebuie să fie moale, dar exteriorul trebuie să fie doar ferm). Se răcește complet înainte de a scoate din foile de cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
5
În timp ce macaroanele se răcesc, într-un castron mediu, bateți crema de brânză, laptele, siropul și zahărul pudră cu telul până când nu mai sunt cocoloase, adăugând mai mult zahăr pudră sau lapte pentru a ajunge la consistența stropitoare. Dacă doriți, turnați glazura în punga de decorare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă De Brânză
Sirop
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Puneți glazura pe macaroane răcite sau folosiți lingura pentru a stropi glazura peste macaroane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
7
Lăsați glazura să se stabilească înainte de servire sau depozitare.