Macaroane Cu Nucă De Cocos Și Migdale
Macaroons de nucă de cocos-migdale este un fără gluten, fără lactate și vegetarian desert. Această rețetă face 4 porții cu 337 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Un amestec de zahăr, albușuri de ou, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Macaroane Cu Nucă De Cocos Și Migdale, Macaroane Cu Nucă De Cocos Și Migdale, și Macaroane Cu Migdale De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 300 buc. Acoperiți foaia de biscuiți cu folie de aluminiu sau hârtie pergament. Bateți albușurile de ou, crema de tartru și sarea într-un castron mic cu mixerul electric la viteză mare până la spumă. Bateți în zahăr, câte 1 lingură odată; continuați să bateți până când este rigid și lucios. Nu subbeat.
Se toarnă în castron mediu. Îndoiți extractul de migdale și nuca de cocos.
Aruncați amestecul cu lingurițe la aproximativ 1 inch distanță pe foaia de prăjituri.
Așezați 1 bucată de cireș pe fiecare prăjitură.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau doar până când marginile sunt maro deschis. Se răcește 10 minute; scoateți din folie pe grătar.