Macaroane Cu Nucă De Cocos
Macaroons de nucă de cocos este un fără gluten, fără lactate și vegetarian desert. O porție conține 35 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 42. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați cremă de tartru, zahăr granulat, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Macaroane Cu Nucă De Cocos, Macaroane Cu Nucă De Cocos, și Macaroane Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu aproximativ 30 de minute înainte de a face macaroane, așezați un separator de ouă peste un castron mic. Crăpați fiecare ou peste separatorul de ouă pentru a separa gălbenușurile de albușuri. (Salvați gălbenușurile de ou pentru o altă rețetă.)
Într-un castron mare curat, Așezați albușurile și lăsați să stea la temperatura camerei până la 30 de minute.*
Încălziți cuptorul la 149°.tapetați foile de prăjituri cu o foaie de folie sau hârtie pergament de gătit.
Adăugați crema de tartru și sare în albușurile de ou. Bateți cu un mixer electric la viteză mare până la spumă. Bateți zahărul, câte 1 lingură la un moment dat; continuați să bateți până când este rigid și lucios-nu bateți.
Se toarnă într-un castron mediu.
Presărați extractul de migdale și nuca de cocos peste amestecul de albuș de ou. Cu o spatulă de cauciuc, tăiați vertical prin aluat, apoi glisați spatula pe fundul vasului și în sus, întorcând aluatul. Rotiți vasul cu un sfert de tură și repetați această mișcare în jos. Continuați să pliați doar până când ingredientele sunt amestecate.
Pentru fiecare cookie, scoateți o linguriță de aluat, folosind o lingură de masă și împingeți-o pe o foaie de cookie căptușită cu o altă lingură sau o spatulă de cauciuc, așezând cookie-urile la o distanță de 1 inch.
Așezați 1 bucată de cireș pe fiecare prăjitură.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau doar până când marginile sunt maro deschis. Se răcește pe foile de cookie 10 minute, apoi scoateți cookie-urile din folie într-un suport de răcire, folosind un strungar. Foi de cookie Cool 10 minute între loturi.