Macaroane Cu Migdale De Nucă De Cocos

Macaroane Cu Migdale De Nucă De Cocos
Macaroanele cu migdale de nucă de cocos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă servește 32. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 62 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de SippitySup. Un amestec de pastă de migdale, nucă de cocos, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Macaroane Cu Nucă De Cocos Și Migdale, Macaroane Cu Nucă De Cocos Și Migdale, și Macaroane Cu Nucă De Cocos Cu Migdale.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați pasta de migdale, 1 linguriță de vanilie și 2 albușuri de ou într-un castron mare; bate cu un mixer până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Combinați zahărul pudră, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Praf De CoptPraf De Copt
SareSare
4
Adăugați amestecul de zahăr pudră în amestecul de pastă de migdale, bătând până se omogenizează. Se amestecă nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Nucă De CocosNucă De Cocos
5
Așezați restul de 2 albușuri într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi folosind bătăi curate și uscate. Adăugați treptat zahăr granulat, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Îndoiți ușor amestecul de albuș de ou în amestecul de nucă de cocos. Scoateți amestecul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mare de stea. Puneți amestecul în 2 linguri de linguri la aproximativ 2 centimetri distanță pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament. Apoi aplatizați ușor fiecare pentru a obține o formă rotunjită. Încercați să păstrați intacte marginile ascuțite, deoarece acestea devin maro și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Sac De PatiserieSac De Patiserie
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Se coace la 350 la 20 de minute sau până când este ferm. Se răcește în tigaie 2 până la 3 minute pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Scoateți fursecurile din tigaie, garnisiți cu migdale opționale și răciți complet pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Revista