Macaroane Cu Migdale De Nucă De Cocos

Macaroanele cu migdale de nucă de cocos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă servește 32. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 62 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de SippitySup. Un amestec de pastă de migdale, nucă de cocos, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Macaroane Cu Nucă De Cocos Și Migdale, Macaroane Cu Nucă De Cocos Și Migdale, și Macaroane Cu Nucă De Cocos Cu Migdale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350.
Combinați pasta de migdale, 1 linguriță de vanilie și 2 albușuri de ou într-un castron mare; bate cu un mixer până se omogenizează bine.
Combinați zahărul pudră, praful de copt și sarea.
Adăugați amestecul de zahăr pudră în amestecul de pastă de migdale, bătând până se omogenizează. Se amestecă nuca de cocos.
Așezați restul de 2 albușuri într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi folosind bătăi curate și uscate. Adăugați treptat zahăr granulat, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Îndoiți ușor amestecul de albuș de ou în amestecul de nucă de cocos. Scoateți amestecul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf mare de stea. Puneți amestecul în 2 linguri de linguri la aproximativ 2 centimetri distanță pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament. Apoi aplatizați ușor fiecare pentru a obține o formă rotunjită. Încercați să păstrați intacte marginile ascuțite, deoarece acestea devin maro și crocante.
Se coace la 350 la 20 de minute sau până când este ferm. Se răcește în tigaie 2 până la 3 minute pe un suport de sârmă.
Scoateți fursecurile din tigaie, garnisiți cu migdale opționale și răciți complet pe grătar.