Macaroane Cu Cremă De Nucă De Cocos
Această rețetă servește 42 și costă 17 cenți pe porție. O porție conține 140 de calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte condensat, vanilie, făină de aur și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Macaroane Cu Nucă De Cocos, Macaroane Cu Nucă De Cocos, și Macaroane Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.tapetați foile de prăjituri cu folie sau hârtie pergament de gătit. Pe 1 foaie de biscuiți căptușită, presărați 1 cană de nucă de cocos peste hârtie din folie.
Coaceți 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până se rumenesc; rece. Rezervați folie pentru coacerea prăjiturilor.
Într-un castron mare, amestecați nuca de cocos prăjită, nuca de cocos rămasă, făina și sarea. Într-un castron mediu, bateți laptele, smântâna de nucă de cocos, vanilia, extractul de migdale și oul până se amestecă bine.
Se toarnă amestecul de lapte peste amestecul de nucă de cocos; se amestecă până se amestecă bine.
Pe foile de prăjituri căptușite cu folie, aruncați amestecul îngrămădind linguri la aproximativ 2 inci distanță.
Coaceți 12 până la 14 minute sau până se rumenesc (fursecurile vor fi moi în centru și așezate la margini). Glisați imediat folia cu fursecuri din foaia de fursecuri în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
În cratița de 1 litru, încălziți chipsurile de ciocolată și uleiul la foc mic, amestecând continuu, până când chipsurile se topesc.
Stropiți peste prăjituri.
Lăsați să stea aproximativ 30 de minute sau până când ciocolata este setată.