Macaroane-Creveți

Macaroane-Creveți
Macaroane-creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 594 calorii, 37g de proteine, și 32g de grăsime per portie. Pentru $ 2.77 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți macaroane de cot, jumătate și jumătate fără grăsimi, boia de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Macaroane De Creveți, Caserola Cu Creveți Și Macaroane, și Salată de creveți și macaroane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Gatiti macaroane conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Decojite Cu Semințe Tăiate (aproximativ 6 Medii)Roșii Decojite Cu Semințe Tăiate (aproximativ 6 Medii)
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Tăiați creveții transversal în treimi. Într-o tigaie medie, la foc mediu, topiți 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați usturoiul și gătiți până la translucid. Se amestecă ceapa și țelina și se gătește, amestecând ocazional, până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6
Adăugați creveți, 1 linguriță sare, arpagic și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
7
Se amestecă bine, se reduce căldura și se acoperă. Gatiti timp de 10 pana la 12 minute pana cand crevetii sunt fierti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
8
Scurgeți și rezervați lichidul.
9
Într-o cratiță medie, topiți 2 linguri de unt la foc mic. Se amestecă amestecul de amidon de porumb/ apă, nucșoară și restul de 1 linguriță de sare. Se amestecă treptat în jumătate și jumătate; gătiți și amestecați până când amestecul se îngroașă ușor și bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
10
Scoateți din căldură.
11
Adăugați jumătate din brânza colby și 1 cană de cheddar. Se amestecă până se topește; apoi se adaugă restul de brânză colby. Continuați să amestecați până când amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®Brânză Cheddar Ascuțită Kraft®
12
Adăugați lichid rezervat din creveți și continuați să amestecați până când amestecul este bine combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
13
Ungeți o caserolă de 2 litri cu restul de unt de lingură. În castron mare combina creveți și macaroane fierte; se adaugă sos de brânză și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane FierteMacaroane Fierte
Sos De BrânzăSos De Brânză
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
14
Se toarnă amestecul în caserolă și se amestecă oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
15
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până se rumenesc ușor și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
16
Scoateți din cuptor și presărați cu 1 cană rămasă de brânză cheddar. Reveniți la cuptor și coaceți până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
17
Scoateți din cuptor și presărați cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
18
Lăsați să stea 10 până la 15 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista