Macadamia Nuci Crusted Tilapia

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Tilapia cu coajă de nucă de Macadamia ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.69 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 60g de grăsime, și un total de 721 calorii. Un amestec de piper, zahăr brun, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. 24 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Macadamia Crusted Tilapia, Macadamia De Casă Crusted Tilapia, și {Fără Gluten} Macadamia Și Tilapia Cu Crustă De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul cuptorului. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Combinați nuci de macadamia, sos de soia, usturoi, sos fierbinte, zahăr brun, ulei de măsline și piper negru într-un robot de bucătărie; amestecați până când amestecul este consistența pastei.
Puneți un strat gros de amestec de macadamia deasupra fiecărui file de tilapia.
Așezați amestecul de macadamia de pește-cu fața în sus pe foaia de copt pregătită. Sub broiler, gătiți pește Până când crusta de macadamia este maro aurie și tilapia se fulgează ușor, aproximativ 15 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir.
![Culoare galben/auriu strălucitor, destul de luminos. Superb fum toasty nas, tipic pentru acest strugure pe calcar în Alsacia (nici un stejar nou în vinurile noastre, doar foarte mult timp de contact total drojdie). Unele arome reductive de lumină care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscată. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.]()
Culoare galben/auriu strălucitor, destul de luminos. Superb fum toasty nas, tipic pentru acest strugure pe calcar în Alsacia (nici un stejar nou în vinurile noastre, doar foarte mult timp de contact total drojdie). Unele arome reductive de lumină care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscată. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
Bright yellow/gold color, quite luminous. Superb smoky toasty nose, typical for this grape on limestone in Alsace (no new oak in our wines, just very long total lees contact). Some light reductive aromas that actually fit the style of dry Pinot-Gris. The palate is rich and creamy, with a velvety texture yet fully dry. It is an easy wine to drink now as there is no unnecessary weight. The finish is nice and round but fully dry. The complex limestone blend brings great acid balance and a certain weight. It should develop very nicely over the next few years.