Macadamia Crusted Mahi Mahi

Macadamia Crusted Mahi Mahi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $16.86 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 818 calorii, 91G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 1. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de unt Smart balance răspândit, sare și piper, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma nucile de macadamia, puteți urma acest fel principal cu Pâine cu banane cu ciocolată și nuci de macadamia ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Macadamia-crustă Mahi Mahi cu Salsan de ananas și orez de iasomie, Macadamia crustă Mahi Mahi cu salsa de Mango, și Macadamia Nuci Crusted Mahi Mahi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Se amestecă nuci, pesmet, făină și margarină de cadă.Tapetați o foaie de copt cu folie și pulverizați cu spray de gătit.
Puneți peștele pe folie și presărați cu sare și piper.
Coaceți peștele timp de 7 minute.
Scoateți din cuptor, periați cu lapte de cocos și acoperiți cu amestec de nuci. Bateți amestecul în jos, astfel încât să se lipească de pește. Puteți plia marginile foliei în jurul peștilor pentru a condensa toppingurile.
Coaceți peștele timp de 12-16 minute suplimentare sau până când peștele este gătit și crusta este maro aurie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.