Mac și brânză Tex Mex fără Gluten
Rețeta fără gluten Tex Mex Mac și brânză ar putea satisface pofta de Sud-Vest în aproximativ 30 minute. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.52 pe portie. Acest fel principal are 610 calorii, 21g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de brânză pepper jack, supă de aromă enchilada cu brânză de pui, brânză Cheddar ascuțită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Tex-Mex Burgers, Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex, și Salată De Pui Tocată Tex-Mex pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de metri pătrați F. Pulverizați caserola de 2 litri cu spray de gătit. Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe pachet.
Între timp, într-o cratiță de 3 litri, încălziți supa și laptele până la fierbere.
Se ia de pe foc; se amestecă brânzeturile până se topesc. Se amestecă pastele. Lingură în caserolă
Coaceți descoperit 20 de minute sau până când marginile sunt bulbucate. Puneți la frigider resturile.