Mac de dovleac și brânză
Dovleac Mac și brânză este un vegetarian felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 584 calorii, 23g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați macaroane de cot, dovleac, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cea mai bună brânză vegană Mac N' , Mac Vegan și brânză, și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.gătiți și scurgeți macaroanele conform instrucțiunilor de pe pachet, folosind un timp minim de gătit.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, topiți untul la foc mic. Se amestecă făina; gatiti 1 minut, amestecand constant cu telul.
Se ia de pe foc; se amestecă laptele.
Se încălzește la foc mic; gatiti 1 minut, amestecand continuu, pana se ingroasa. Se amestecă sare, piper, nucșoară, muștar și dovleac.
Adăugați 1 3/4 căni de brânză. Gatiti, amestecand ocazional, pana se topeste branza.
Adăugați macaroane în sosul de brânză și amestecați până se acoperă.
Se toarnă în caserola de 3 litri fără grăsime. Se acoperă cu 1/4 cană de brânză rămasă.
Coaceți descoperit 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc.