Mac afumat și brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mac și brânză afumată. Această rețetă face 8 porții cu 494 calorii, 16g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți parmezan, ceapă verde, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mac Vegan și brânză, Cea mai bună brânză vegană Mac N' , și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză.
Instrucțiuni
Gatiti si scurgeti macaroanele conform indicatiilor de pe cutie. Reveniți la cratiță; acoperiți pentru a se încălzi.
Între timp, încălziți cuptorul la 375 diametru F. Pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. Într-o cratiță de 2 litri, încălziți frișca, muștarul, sarea și ardeiul roșu până la fierbere. Reduceți căldura; se amestecă brânza Cheddar cu sârmă până se omogenizează.
Se toarnă sosul peste macaroane. Se amestecă roșiile și ceapa.
Se toarnă în vasul de copt. Într-un castron mic, amestecați parmezanul și pesmetul. Se amestecă uleiul.
Se presară deasupra amestecului de macaroane.
Coaceți neacoperit 15-20 de minute sau până când marginile sunt Bulbuc și partea de sus este maro auriu.