Lămâie-rozmarin ceapă prăjită și usturoi
Ceapa prăjită cu lămâie-rozmarin și usturoiul necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 53 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, sare și piper, crenguțe de rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Pui prăjit cu rozmarin, lămâie și usturoi, Creveți prăjiți cu rozmarin, usturoi și lămâie, și Întreg prăjită BBQ rozmarin usturoi lamaie pui.
Instrucțiuni
Tăiați ceapa pe jumătate pe lungime.
Tăiați lămâia pe jumătate pe lungime, apoi tăiați fiecare jumătate transversal în felii groase de 1/4 inch; aruncați semințele și capetele.
Într-o tigaie de copt de 12 x 17 inci, amestecați lămâie, 1/4 cană apă, ulei de măsline, usturoi, rozmarin și 1/4 linguriță fiecare sare și piper.
Răspândiți nivelul în tigaie.
Așezați ceapa, tăiată cu fața în jos, în tigaie, pe și în jurul lămâilor și ierburilor.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 400 până când ceapa este moale când este stoarsă, 50 până la 60 de minute. Verificați ocazional; dacă sucurile de tigaie se evaporă înainte ca ceapa să fie fragedă, adăugați câteva linguri de apă. Aranjați ceapa, tăiată cu fața în sus, pe un platou; Distribuiți lămâia, usturoiul și rozmarinul peste ceapă.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
Adăugați mai multă sare și piper după gust.