Lămâie-Nucă De Cocos Matzo Jelly Roll

Lămâie-Nucă De Cocos Matzo Jelly Roll
Lămâie-nucă de cocos Matzo Jelly Roll ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 89 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 395 calorii. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, sare, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Nucă De Cocos Matzo Granola, Jelly Roll, și Full House: Cupcakes De Nucă De Cocos, Umplutură De Caș De Lămâie, Glazură De Nucă De Cocos-Lămâie, Nucă De Cocos Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți o foaie de copt de 11 pe 17 inci cu ulei vegetal și tapetați cu hârtie pergament. Ungeți pergamentul și praful cu amidon din cartofi, eliminând orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Întindeți nuca de cocos pe o foaie de copt separată; coaceți până se prăjește ușor, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Lasă să se răcească. Se macină fin toate, cu excepția a 1/4 cană de nucă de cocos într-un robot de bucătărie; adăugați făina matzo și procesați până se macină fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Se transferă într-un castron mare și se amestecă amidonul din cartofi și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Combinați 1/4 cană de ulei vegetal cu coaja de lămâie și sucul într-un bol; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Puneți ouăle în cochilii într-un castron și acoperiți cu apă fierbinte de la robinet; lasa sa stea 5 minute. Crăpați ouăle într-un bol; adăugați zahărul granulat și bateți cu un mixer la viteză medie-mică până la combinat, 1 minut. Măriți viteza la medie și bateți până la grosime și pufos, 12 minute. Îndoiți amestecul de ouă în amestecul de făină matzo cu o spatulă de cauciuc până când este combinat. Se amestecă amestecul de lămâie-ulei până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Întindeți aluatul pe foaia de copt; coaceți până când tortul este auriu și izvorăște înapoi când este apăsat, 18 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Transferați într-un suport și lăsați să se răcească 5 minute în tigaie; rulați un cuțit în jurul marginii tortului pentru a slăbi.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Praf un prosop de bucătărie cu zahăr cofetari și inversa tort pe prosop. Îndepărtați pergamentul. Începând cu o latură lungă, rotiți cu grijă tortul, folosind prosopul pentru a vă ajuta. Înfășurați prosopul strâns în jurul tortului rulat și lăsați să se răcească complet, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1
Puneți albușurile de ou, zahărul granulat, coaja de lămâie și sucul și sarea într-un bol termorezistent. Puneți vasul peste o cratiță cu apă fierbinte (nu lăsați vasul să atingă apa); bateți până se dizolvă zahărul, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scoateți vasul din tigaie și bateți cu un mixer la viteză medie-mare până când este gros, lucios și rece, 3 până la 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Asamblați tortul: desfaceți tortul răcit și întindeți-l cu gemul de zmeură. Reroll tort, se acoperă cu glazura și partea de sus cu rezervat 1/4 cana de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De ZmeurăGem De Zmeură
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Serviți cu zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
5
Fotografie realizată de Con Poulos
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista