Louisiana Creveți Creole II

Louisiana Creveți Creole II
Rețeta Louisiana Shrimp Creole II poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 5 și costă 2,43 USD per porție. O porție conține 203 calorii, 21 g de proteine și 8 g de grăsimi. 274 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sos worcestershire, usturoi, creveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 62%. Acest scor este destul de bun. Tacos cu creveți creoli din Louisiana, prăjiturile de crab din Louisiana cu sos tartar creol și creveții din Louisiana sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 2 litri, topește untul sau margarina la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani Chipsuri De Ciocolata Cu Lapte1-1/4 Cani Chipsuri De Ciocolata Cu Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (13,8 Uncii) Crusta De Pizza La Frigider1 Pachet (13,8 Uncii) Crusta De Pizza La Frigider
2
Adăugați ceapa, ardeiul verde, țelina și usturoiul; gatiti pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
1/2 Lb Tofu Ferm, Tăiat Cubulețe1/2 Lb Tofu Ferm, Tăiat Cubulețe
2 Linguri Pasta De Rosii, Cautati Asta Intr-un Tub (este Usor De Depozitat Asa)2 Linguri Pasta De Rosii, Cautati Asta Intr-un Tub (este Usor De Depozitat Asa)
Cheddar Mărunțit Sau Brânză Monterey JackCheddar Mărunțit Sau Brânză Monterey Jack
3
Amestecați amidonul de porumb. Se amestecă roșiile înăbușite, sosul de roșii, sosul Worcestershire, pudra de chili și sosul de ardei roșu. Se aduce la fierbere, amestecând des. Amestecați creveții și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Roșii RoșiiRoșii Roșii
Ardei Iute Roșu Mexican, Tulpinile îndepărtateArdei Iute Roșu Mexican, Tulpinile îndepărtate
1/3 Palmă Plină1/3 Palmă Plină
1 Kilogram De Linguini, Gătiți Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj1 Kilogram De Linguini, Gătiți Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj
1/4 Cană Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale1/4 Cană Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale
CrevețiCreveți

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru Creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Cuveul de nuntă Iron Horse, cu o evaluare de 4,1 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Iron Horse Wedding Cuvee
Iron Horse Wedding Cuvee
Acesta este cel mai romantic bubbly al lui Iron Horse. Îl descriem ca fiind periculos, delicios de ușor de băut, fruct înainte, uscat și elegant, cu bule minuscule și un final remarcabil de lung.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate5
Revista