Lombo di Maiale coi Porri (cotlet de porc prăjit la tigaie cu praz)

Lombo di Maiale coi Porri (cotlet de porc prăjit la tigaie cu praz) este un fără gluten și primar felul principal. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 337 calorii, 36g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de piper, muschi de porc, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 76%. Încercați Lombo Di Maiale coi Porri (cotlet de porc prăjit la tigaie cu praz), Lombo Di Maiale Coi Porri (Cotlet De Porc Prăjit La Tigaie Cu Praz), și Pui umplut cu praz (Pollo Imbotito ai Porri) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați rădăcinile și frunzele superioare dure din Praz.
Tăiați fiecare praz pe jumătate pe lungime.
Tăiați fiecare jumătate transversal în felii groase de 1/2 inch (ar trebui să aveți aproximativ 6 căni). Înmuiați în apă rece pentru a slăbi murdăria.
Combinați prazul, 1/2 cană de apă, 1 linguriță de unt, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-un cuptor olandez mare sau o tigaie adâncă la foc mediu-mare. Gatiti 10 minute sau pana cand prazul se ofileste.
Se toarnă amestecul de praz într-un castron.
Încălziți restul de 2 lingurițe de unt în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc în tigaie. Gatiti 5 minute, intoarcandu-va la maro pe toate partile.
Adăugați restul de 1/4 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper și vin în tigaie; gătiți 15 secunde, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Întoarceți amestecul de praz în tigaie. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 ore sau până când carnea de porc este fragedă.
Scoateți carnea de porc din tigaie. Creșteți căldura pentru a reduce sosul de praz dacă este prea apos.
Tăiați carnea de porc în felii groase de 1/4 inch.
Se servește cu amestec de praz.
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.