Loin De Vânat Frecat Cu Condimente Prăjite Lent

Loin De Vânat Frecat Cu Condimente Prăjite Lent
Lent-prăjită Spice-frecat carne de vânat cotlet este un fără gluten și prietenos cu FODMAP felul principal. O porție conține 404 calorii, 65g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $12.71 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de unt, piper, coriandru măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă de la Serious Eats are 321 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Spice-frecat cotlet de porc cu Ratatouille, Spice-frecat friptură de porc cotlet, și Spice-frecat cotlet de porc cu suc de fructe ghindă.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 300 de bucăți de carne de vânat F. Pat uscați cu prosoape de hârtie și așezați-l pe suportul setat în foaia de suport cu ramă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Combinați sare, piper, chili ancho, coriandru, cumni, zahăr și espresso într-un castron mic. Frecați uniform peste carne. Carne de vânat prăjită până când centrul înregistrează 120 de metri cubi F pe un termometru de citire instantanee pentru mediu-rar sau 130 de metri cubi F pentru mediu-puț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
VânatVânat
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Încălziți imediat uleiul într-o tigaie mare cu fund greu la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați carne de vânat și unt și gătiți, întorcând până când toate părțile se rumenesc uniform, aproximativ 4 minute în total. Reveniți la raft, cort cu folie și lăsați să se odihnească 15 minute. Feliați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Revista