Loin De Vânat Frecat Cu Condimente Prăjite Lent

Lent-prăjită Spice-frecat carne de vânat cotlet este un fără gluten și prietenos cu FODMAP felul principal. O porție conține 404 calorii, 65g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $12.71 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de unt, piper, coriandru măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă de la Serious Eats are 321 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Spice-frecat cotlet de porc cu Ratatouille, Spice-frecat friptură de porc cotlet, și Spice-frecat cotlet de porc cu suc de fructe ghindă.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 300 de bucăți de carne de vânat F. Pat uscați cu prosoape de hârtie și așezați-l pe suportul setat în foaia de suport cu ramă.
Combinați sare, piper, chili ancho, coriandru, cumni, zahăr și espresso într-un castron mic. Frecați uniform peste carne. Carne de vânat prăjită până când centrul înregistrează 120 de metri cubi F pe un termometru de citire instantanee pentru mediu-rar sau 130 de metri cubi F pentru mediu-puț.
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte.
Încălziți imediat uleiul într-o tigaie mare cu fund greu la foc mare până la fumat.
Adăugați carne de vânat și unt și gătiți, întorcând până când toate părțile se rumenesc uniform, aproximativ 4 minute în total. Reveniți la raft, cort cu folie și lăsați să se odihnească 15 minute. Feliați și serviți.