Loin de porc prăjit cu sos de portocale

Loin de porc prăjit cu sos de portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul de porc prăjit cu sos de portocale. Această rețetă servește 4. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 384 calorii, 39G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Dacă aveți boabe de piper, suc de portocale, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Loin de porc prăjit cu sos de portocale, Loin de porc prăjit cu ierburi cu sos de eșalotă de pătrunjel, și Filet de porc prăjit cu sos de ierburi de portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați 2 linguri de ulei cu usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați carnea de porc, întoarceți-o la strat și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
3
Setați un suport în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Într-o tigaie medie rezistentă la cuptor, încălziți uleiul rămas. Condimentează carnea de porc cu sare și piper și adaugă în tigaie, cu grăsimea în jos. Gatiti la foc moderat pana se rumeneste bogat, 4 minute. Rumeniti carnea de porc pe partile ramase, apoi intoarceti-o cu partea grasa in sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați sucul de portocale, bulionul, vinul, boabele de piper și crenguțele de ierburi și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Transferați tigaia pe raftul superior al cuptorului și prăjiți carnea de porc timp de aproximativ 35 de minute, până când un termometru citit instantaneu introdus în centru înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Transferați carnea de porc pe o placă de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
8
Se strecoară lichidul de gătit într-o cratiță și se fierbe până se reduce la 1/2 cană, 15 minute. Condimentează sosul cu sare și piper și amestecă pătrunjelul tocat. Tăiați carnea de porc și serviți cu sosul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Revista