Loin de porc marocan cu fructe uscate și lămâi

Loin de porc marocan cu fructe uscate și lămâi
Loin de porc marocan cu fructe uscate și lămâi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 7,46 USD pe porție. O porție conține 929 calorii, 125g de proteine, și 23g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați miere, prune uscate, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma caisele uscate, puteți urma acest fel principal cu Makeover final: pâine & unt budinca ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați Carne de porc cu umplutură de fructe uscate și castane, Cotlet de porc umplut cu mere cu condimente marocane Skinnytaste, și Loin de porc cu prune uscate și pancetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți lămâile și tăiați capetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2
Tăiați lămâile în felii groase de 1/8 inch și aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Puneți 1/2 coriandru, turmeric, ghimbir, chimen, sare, miere, ceapă, caise, prune uscate și felii de lămâie în fiecare dintre cele 2 pungi de congelator din plastic (1-gal. Dimensiune). Strângeți pungile pentru a amesteca ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
TurmericTurmeric
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Prune UscatePrune Uscate
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Clătiți carnea de porc. Tăiați și aruncați cea mai mare parte a grăsimii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Adăugați 1 friptură de porc și 1/2 bulion în fiecare pungă. Sigilați pungile, întoarceți-le pentru a amesteca și înghețați (vezi faptele reci de mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6
Dezghețați 1 pungă (Vezi notele).
7
Se toarnă carnea de porc și sosul într - o tigaie de 9 pe 13 inci. Întoarceți grăsimea de porc în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată1,25 Kg Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Coaceți într-un cuptor de 400 până când un termometru introdus în centrul celei mai groase părți a fripturii ajunge la 155, aproximativ 40 de minute; amestecați frecvent sosul și ungeți carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Transferați carnea de porc într-un platou și lăsați să se odihnească aproximativ 5 minute. Feliați carnea și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10
Fapte Reci. Ambalare: pungi pentru congelator. Dacă ingredientele includ lichid, puneți fiecare pungă de congelator din plastic în poziție verticală într-un castron, apoi umpleți. Strângeți tot aerul și sigilați punga. Pentru o mai bună protecție a alimentelor congelate în timpul depozitării, sigilați fiecare pungă într-o a doua.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Așezați pungile plate în congelator până când sunt solide, astfel încât să se stivuiască.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate66
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista