Loin de miel la grătar cu Raita de roșii și castraveți și cuscus israelian
Loin de miel la grătar cu roșii și castraveți Raitan și cuscus israelian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 492 calorii, 25g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cuscusul israelian, cimbru, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Loin De Miel La Grătar Cu Roșii Și Castraveți Raitan Și Co Israelian, Cotlet de miel la grătar cu cuscus curry și Raita de dovlecei, și Miel Ars Cu Cuscus Israelian Auriu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați frunzele din tulpini de rozmarin și cimbru, apoi tăiați grosolan. Zdrobiți căței de usturoi, apoi tocați grosier. Pulsează ierburile, usturoiul și 1/2 linguriță de ulei într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Așezați mielul într-un vas de copt din sticlă de 13" x 9"; frecați cu amestec de usturoi; capac; la frigider 1 oră.
Se încălzește cuptorul la 375 F. Se aruncă felii de roșii cu restul de 2 linguri de ulei și se întinde pe o foaie de copt; prăjiți până când roșiile se rumenesc în pete, aproximativ 30 de minute. Măcinați semințele de chimen într-o pulbere fină într-o râșniță de cafea sau o moară de condimente. Piure de roșii prăjite într-un blender cu chimen, iaurt, castravete și zahăr până la omogenizare. Se amestecă menta. Se condimentează cu sare și piper.
Se transferă în castron și se dă la frigider până când este gata de mâncare.
Se încălzește grătarul la foc mediu-mare (aproximativ 375 F). Grătar de miel, aproximativ 2 minute pe fiecare parte pentru mediu.
Scoateți din grătar și lăsați să se odihnească 10 minute; tăiați în felii groase de 1 inch. Împărțiți cuscusul și mielul între 4 farfurii.
Se servește cu 1 lingură raita pe farfurie.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Berger Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Berger Gruner Veltliner (1 Litru)]()
Berger Gruner Veltliner (1 Litru)
Berger ' s Gruner Veltliner este chintesența sipper de vară! Acest soi austriac de struguri albi produce un vin crocant și concentrat pe minerale, cu note de citrice, coajă de lămâie, litchi și o notă de picant care vă poate aminti de ardeiul alb. Corpul său răcoritor de crocant funcționează excelent într-o zi caldă de vară, mai ales când sunteți în aer liber.