Loin De Carne De Porc Cu Piure De Conopidă Și Sos De Bere Neagră
Loin de carne de porc cu piure de conopidă și sos de bere întunecată este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 109G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 857 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 6,8 USD pe porție. Această rețetă de la Mommie Cooks are 11 fani. Mergeți la magazin și ridicați bere, cimbru, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma fructele de ienibahar, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Piersică Caramel Cu Susul În Jos ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Rețete similare includ Carne De Porc Picantă Cu Saramură De Bere, Friptură de porc cu sos de bere, și Loin de porc cu bere lager și muștar.