Lobster de link-uri napa varza Wraps

Lobster de link-uri napa varza Wraps
Homar de link-uri napa varza Wraps ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 601 calorii, 19g de proteine, și 53G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.65 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Un amestec de amidon de porumb, carne de crab Jumbo, nucșoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până nucsoara ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Varză Napa Murată, Napa Varză Coleslaw, și Salată De Varză Napa.

Instrucțiuni

1
Pentru a începe umplutura de homar: topiți untul într-o tigaie care este suficient de mare pentru a găzdui cozile de homar. Untul trebuie să fie foarte fierbinte, dar nu sfârâit (între 165 și 180 de grade F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
HomarHomar
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați cozile în tigaie, cu carnea în jos - cu coaja în sus și braconați până când homarul este opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți pe un platou utilitar și lăsați să se răcească. (
4
Turnați untul topit într-un bol pentru a fi utilizat în alte elemente din această rețetă.) Întoarceți 2 linguri de unt topit rezervat în aceeași tigaie de sote și sote șalotă și ciuperci shiitake până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați carne de crab și scallions și încălziți câteva minute, încercând să evitați ruperea bucăților. Pune deoparte. Întoarceți-vă la cozile de homar, slăbiți-le din coajă. Rezervați cojile pentru utilizare în sos. Feliați carnea de coadă pe lungime pe mijloc și în 4 felii transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
CrabmeatCrabmeat
Coji De PasteCoji De Paste
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Pentru ambalaje: aburiți frunzele de varză până se înmoaie, dar nu se înmoaie. Amintiți-vă, frunzele vor trebui să fie suficient de ferme pentru a susține umplutura de homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
HomarHomar
1
Combinați laptele, ceapa, frunza de dafin, cuișoarele, nucșoara și cojile de homar într-o cratiță cu ecartament greu, necoroziv, la foc mediu. Lingurați 2 linguri de unt topit rezervat (de la braconajul homarului) într-un bol separat rezistent la căldură și creați o suspensie cu amidonul de porumb, apoi bateți în 1/4 cană parmezan. Când laptele este destul de fierbinte, turnați o cantitate mică din acesta în suspensie, amestecând până când laptele este bine amestecat. Întoarceți acest lucru la laptele rămas, adăugați coniac și fierbeți timp de 15 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
HomarHomar
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
ConiacConiac
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Coji De PasteCoji De Paste
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scoateți cratița de pe foc, condimentați sosul, după gust, cu piper alb și sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Îndepărtați și aruncați frunza de dafin, cuișoarele și cojile de homar. Puneți imediat o foaie de folie de plastic deasupra sosului pentru a preveni formarea unei piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
HomarHomar
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Coji De PasteCoji De Paste
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. îndoiți ușor homarul și carnea de crab împreună cu suficient sos pentru a-l lega. (Rezervați restul sosului pentru serviciu.) Dacă umplutura pare slăbită, adăugați mai mult parmezan pentru a o lega. (Nu doriți ca umplutura să fie prea curgătoare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
HomarHomar
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Așezați frunzele de varză afară și îndepărtați coaste rigide/spini de frunze, asigurându-vă că lăsați suficientă frunză într-o formă care poate fi umplută și rulată închisă. În fiecare frunză, lingurați 3 sau 4 linguri de amestec de homar/carne de crab, adăugați câteva bucăți de avocado, pliați în părțile laterale ale frunzei și rostogoliți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
HomarHomar
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Se introduce într-un vas rezistent la cuptor stratificat pe fund cu puțin sos, se presară cu puțin parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Coaceți timp de 10 minute pentru a topi brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză TopităBrânză Topită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Se servește garnisit cu mărar proaspăt și cu sosul de homar rămas pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar ProaspătMărar Proaspăt
HomarHomar
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Homarul funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Brocard Sainte Claire Chablis Vieilles Vignes cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 33 de dolari pe sticlă.
Brocard Sainte Claire Chablis Vieilles Vignes
Brocard Sainte Claire Chablis Vieilles Vignes
Un vin elegant și echilibrat, cu note de arome de lămâie și salcâm. Palatul este proaspăt și apetisant note revelatoare deanason.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Revista