Lisu Spice-Frecat Friptură De Porc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc friptă cu condimente Lisu. Această rețetă servește 5. O porție conține 253 calorii, 29G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $3.39 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, coapse și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Spice-frecat friptură de porc cotlet, Preferata Mea Aproape Non-Grăsime Condiment Frecat Friptură De Porc Cotlet, și Curcan fript cu condimente.
Instrucțiuni
Așezați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Folosiți puțin din untură sau slănină pentru a unge fundul unei tigaie.
Clătiți carnea și uscați bine. Pune deoparte.
Puneți toate condimentele și sarea într-un castron mic și amestecați pentru a amesteca bine. Folosiți vârful degetelor pentru a freca amestecul de condimente pe toată carnea.
Așezați carnea în tigaia de prăjire cu cea mai mare suprafață orientată în sus. Cu degetele sau cu o lingură, tamponați untura sau picăturile rămase pe toată partea superioară a cărnii.
Prăjiți timp de 50 de minute până la 1 oră, până când este gătit (calendarul va varia în funcție de grosimea cărnii; dacă este de 2 inci în punctul său cel mai gros, va dura mai aproape de o oră).
Scoateți și lăsați să stea 5 minute.
Tăiați subțire carnea. Dacă doriți, deglazați tigaia cu puțină apă și turnați sosul de tigaie peste feliile de carne.Carne de porc frecată cu condimente la grătar: vă puteți apropia de carnea de porc originală gătită la foc din Lisu dacă gătiți carnea peste un grătar cu cărbune. Folosiți fundul de porc sau coapsele tăiate transversal în plăci groase de 3/4 până la 1 inch. Frecați pe ambele părți cu amestecul de condimente, apoi grătiți încet (la foc mediu), întorcând carnea o dată parțial și ungând-o cu puțină untură sau ulei pentru a o menține umedă, până când este gătită (20 până la 30 de minute). Tăiați subțire înainte de servire.