Linzertorte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Linzertorte. Această rețetă servește 9 și costă 88 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 308 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de praf de copt, migdale albite măcinate, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Linzertorte, Linzertorte, și Linzertorte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, migdalele, scorțișoara, sarea și praful de copt într-un castron.
Combinați zahărul granulat și crema de brânză într-un robot de bucătărie; puls de 4 ori.
Adăugați vanilie și ou; puls de 3 ori.
Se adaugă amestecul de făină și se pulsează de 10 ori sau până se combină. Apăsați ușor două treimi din aluat într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic rezistentă și acoperiți cu folie de plastic suplimentară. Se răcește timp de 30 de minute. Apăsați ușor restul de o treime din aluat într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic rezistentă și acoperiți cu folie de plastic suplimentară.
Rulați într-un cerc de 9 inci. Se răcește 30 de minute.
Rulați porțiunea mai mare de aluat, încă acoperită, într-un cerc de 11 inci. Se răcește timp de 10 minute sau până când folia de plastic poate fi îndepărtată cu ușurință.
Preîncălziți cuptorul la 32
Lucrând cu o porție mai mare de aluat, îndepărtați 1 foaie de folie de plastic; potriviți aluatul într-o tigaie rotundă de 9 inci, cu fund detașabil, acoperită cu spray de gătit.
Scoateți foaia superioară de plastic; îndoiți marginile sub. Puneți gemul în crusta pregătită.
Lucrând cu porțiunea mai mică de aluat, îndepărtați 1 foaie de folie de plastic.
Tăiați aluatul în benzi de 1/2 inch. Îndepărtați ușor benzile de aluat din foaia inferioară de plastic; aranjați într-un design de zăbrele peste conserve. Sigilați benzile de aluat până la marginea crustei.
Așezați tarta pe o foaie de copt.
Coaceți la 325 timp de 50 de minute sau până când crusta se rumeneste și umplutura este cu bule. Se răcește pe un suport de sârmă.
Se presară cu zahăr pudră.