Lintea roșie K Pcerfte cu salată de roșii-castraveți

Lintea roșie K Pcerfte cu salată de roșii-castraveți
Această rețetă servește 8. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 318 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, unt, castraveți europeni curățați și alte câteva lucruri pentru a—l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Salată de linte de castraveți și roșii, Kofte Kebabs cu sos de mentă de castraveți, și Kofte marocan cu sos picant de roșii.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa albă și morcovul și gătiți la foc moderat, până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă pasta de roșii, boiaua și chimenul, apoi se adaugă lintea și apa și se fierbe. Se fierbe la foc moderat până când lintea este fragedă și a absorbit aproximativ trei sferturi din lichid, aproximativ 8 minute. Se amestecă bulgurul și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ceapă AlbăCeapă Albă
LinteLinte
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
BulgurBulgur
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Lăsați să stea până când lichidul este absorbit și bulgurul este înmuiat, aproximativ 20 de minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
BulgurBulgur
4
Transferați pe o foaie de copt cu margini; se întinde într-un strat uniform pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Puneți 1/2 cană de făină într-o farfurie. Împărțiți amestecul de linte în 16 porții; se formează în torturi groase de 3/4 inci. Dragați prăjiturile în făină, scuturați orice exces și puneți-le pe o foaie de copt făinată. Într-o tigaie mare, încălziți 1/4 inch de ulei vegetal până la sclipire. Lucrând în loturi, prăjiți prăjiturile la foc moderat, rotind o dată, până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
LinteLinte
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Adăugați mai mult ulei în tigaie, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Într-un castron mare, aruncați ceapa roșie cu castravetele, ardeiul gras și roșiile. Într-un castron mic, bateți uleiul de măsline cu sucul de lămâie și melasa de rodie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De RodieMelasă De Rodie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de dressing peste salată, se condimentează cu sare și piper și se aruncă. Se amestecă 2 linguri de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
10
Într-un castron mare, aruncați romaine cu restul de 2 linguri de pansament și aranjați pe un platou mare. Puneți prăjiturile de linte pe salată. Lingurați salata deasupra și presărați pătrunjelul rămas și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista