Linte La Cuptor La Grătar

Lintea la cuptor la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 243 calorii, 13g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ketchup, sare, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Linte Pentru Grătar, Linte Pentru Grătar, și Linte De Grătar Cu Aragaz Lent Cu 3 Ingrediente.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați apa, lintea și 1/4 linguriță de sare într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți 20 de minute.
Scurgeți lintea într-o strecurătoare peste un castron, rezervând 1 cană de lichid de gătit.
Combinați lintea și ceapa tăiată cubulețe într-un vas de copt de 11 x 7 inci.
Combinați 1/4 linguriță de sare, lichid de gătit rezervat, ketchup și ingredientele rămase.
Se toarnă amestecul de ketchup peste amestecul de linte, amestecând pentru a se combina.
Coaceți la 350 timp de 1 oră.