Linte fierte cu ceapă și spanac

Linte fierte cu ceapă și spanac
Lintea fiartă cu ceapă și spanac necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 376 calorii, 22g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,98 USD pe porție. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ceapă, spanac pre-spălat, linte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 91%. Rețete similare sunt Vin Fiert Linte Peste Pâine Prăjită Cu Spanac Și Ceapă Roșie Perlată, Linte fierte cu ceapă Cipollini, și Orecchiette cu linte, ceapă și spanac.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare într-un cuptor olandez și morcovul și șalotele pentru 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați vin și răzuiți orice bucăți lipite de fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați linte și ceapă în oală împreună cu bulion, sare, piper și cimbru și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut și acoperiți bine. Gatiti timp de 35 de minute, amestecand de doua ori, pana cand lintea este frageda si lichidul este aproape evaporat. Se amestecă oțetul și spanacul și se fierbe neacoperit încă 5 minute, până când lichidul se reduce ușor și spanacul se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Se presară cu feta mărunțită și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista