Lintea fiartă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 57 de cenți pe porție. O porție conține 219 calorii, 12g de proteine, și 5g de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, bulion de legume, sare de mare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Linte Fierte, Linte Puy Fierte, și Miel Cu Linte Fierte sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Introduceți cuișoare în ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Combinați ceapa, apa și următoarele 9 ingrediente (apă prin bulion) într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 30 de minute sau până când lintea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Îndepărtați ceapa și frunza de dafin cu o lingură pliată; aruncați. Se amestecă sare; gatiti 2 minute.