Bean pot linte este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 197 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, ketchup, muștar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 42%. Încercați Linte De Fasole La Cuptor, Instant Pot One-Pot spaghete Cu sos de carne, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți primele 3 ingrediente la fiert într-un cuptor olandez. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 45 de minute sau până când lintea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Se amestecă zahărul brun și următoarele 4 ingrediente. Se amestecă amestecul într-un vas de copt de 1 litru acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Umăr
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Coaceți, neacoperit, la 325, amestecând ocazional, timp de 1 oră și 15 minute.