Linte Curry

Linte Curry
Lintea curry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 2 și costă 83 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 659 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, pastă de curry, linte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce e bine. Încercați Linte Curry, Somon Cu Linte Curry, și Linte Curry Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți lintea și puneți-o într-o cratiță cu apa. Se aduce la fierbere, apoi se acoperă și se fierbe la foc mic timp de 15 minute. Se amestecă pasta de curry, crema de nucă de cocos și se condimentează cu sare după gust. Reveniți la foc mic și gătiți încă 10 până la 15 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
Pastă De CurryPastă De Curry
LinteLinte
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista