Linte cu somon

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați lintea cu somon. Această rețetă face 4 porții cu 385 calorii, 30g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână file de somon, ghimbir măcinat, morcov și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rollo de Salmon Ahumado Con Salsa Tartar Y Lentejas (rulou de somon afumat cu sos Tartar și linte), Somon pe un pat de linte, și Somon cu linte.
Instrucțiuni
Se Încălzește 1 Lingură. ulei de canola într-o cratiță la foc mediu.
Adăugați ceapa, morcovul, usturoiul și ghimbirul. Gatiti 1-2 minute, amestecand des.
Adăugați linte și bulion de legume. Aduceți la fierbere; acoperiți și reduceți focul la minim. Se fierbe timp de 40 până la 45 de minute, până când lintea este fragedă. Preîncălziți cuptorul la 177°.
Așezați fileurile de somon pe o foaie de copt.
Periați cu 1 lingură. ulei de canola și stropiți cu tamari sau sos de soia.
Coaceți până la fiert, aproximativ 15 minute.
Serviți somonul deasupra lintei.