Lingură: Halibut (și cocoloașe) în bulion de plante de la Martha Stewart
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați lingura: Halibut (și cocoloși) în bulion de plante de la Martha Stewart. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 76g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 737 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 11,03 USD pe porție. Această rețetă de la spoonfulblog.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, piper, frunze de tarhon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Martha Stewart ' s Gingerbread, Pastele cu o singură tigaie ale Marthei Stewart, și Cupcakes Cu Vanilie De La Martha Stewart pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Acesta este un fel de mâncare cu adevărat simplu, dar cu aspect impresionant și cu gust. Este nevoie de cockles prea, dar le-am sărit de data asta. Halibutul sălbatic este atât de delicios în acest moment încât poate sta cu ușurință singur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cockles
Halibut
2
Servește 41/2 uncie ciuperci porcini uscate1 / 4 cană frunze proaspete de busuioc, plus 3 linguri tocate fin1 / 4 cană arpagic proaspăt tocat grosier, plus 3 linguri tocate fin1 / 4 cană frunze proaspete de tarhon, plus 3 linguri tocate fin1 / 4 cană pătrunjel proaspăt cu frunze plate, plus 3 linguri tocate fin1 / 3 cană ulei de măsline extravirgin
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Tarhon Proaspăt
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Arpagic Proaspăt
3
Sare grunjoasă3 căni stoc de pește (am cumpărat stoc de fructe de mare naturale (fumet de pește) de la Kitchen Basics, care este transportat la Whole Foods și a funcționat foarte bine)1 lire sau scoici, scrubbed4 halibut Pacific, bas cu dungi sau file de cod Pacific (aproximativ 1 1/2 lire în total), jupuit, oase îndepărtate
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pește
Bas Cu Dungi
Jumătate De Pungă Mărimea 41 Creveți Prefierți și Decojiți
Cockles
Halibut
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Piper proaspăt măcinat
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
5
Acoperiți ciupercile cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
7
Se scurge și se toacă mărunt, se lasă deoparte.Puneți 1/4 cană din fiecare dintre ierburi într-un robot de bucătărie; pus deoparte. Se amestecă împreună 3 linguri rămase din fiecare dintre ierburi, ciupercile, uleiul și 1/2 linguriță de sare într-un castron mediu; pus deoparte.Aduceți stocul la fiert într-o oală medie. Reduceți căldura la mediu-scăzut; adăugați cocole. Capac; gatiti pana se deschid cocoloașele, aproximativ 2 minute. Aruncați orice care nu se deschide. Folosind o lingură cu fante, transferați cocoloașele într-un castron și acoperiți (păstrați căldura aprinsă).Condimentează ambele părți ale peștelui cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cockles
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Bomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Bomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați în stoc. Acoperiți; gătiți, rotind cu grijă o dată, până când centrul este opac, 2 - 3 minute pe fiecare parte (poate fi puțin mai lung dacă fileul este foarte gros). Folosind o spatulă cu fante, transferați peștele pe o farfurie și acoperiți.Aduceți stocul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Se toarnă jumătate din stoc în robotul de bucătărie cu ierburi; piure (aveți grijă cu lichidul fierbinte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
10
Adăugați la stocul rămas; se toarnă printr - o sită fină într-un castron mediu, apăsând pe ierburi; aruncați ierburile (tocmai turn amestecul procesat alimentar înapoi în vasul original cu stocul rămas printr-o sită-salvează un castron pentru spălare). Împărțiți peștele și cocoșii între boluri. Bulion de oală în boluri; pește de top cu amestec de plante rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cockles
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Polonic
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.