Linguini cu scoici și sos de unt de usturoi
Linguini cu scoici și sos de unt de usturoi este un pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 752 calorii. Pentru $4.17 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți usturoi, suc de lămâie, linguină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încearcă Scoici cu Linguini, usturoi și roșii, Sos de usturoi-unt pentru stridii, scoici și midii, și Scoici de unt de usturoi cu sos de cremă de vin alb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele in apa clocotita pana la al dente. Aburiți 12 scoici cu gât mic și puneți-le deoparte. Într-o tigaie sotată la foc mediu, adăugați usturoiul zdrobit și apoi adăugați untul de usturoi și vinul. Când untul începe să baloneze, adăugați scoici și amestecați până când scoicile sunt acoperite.
Adăugați suc de lămâie și aruncați pentru a acoperi.
Așezați pastele într-un castron de servire și acoperiți cu amestecul de scoici.
Tăiați pâinea prăjită în felii și periați cu unt de usturoi.
Se ornează cu parmezan, pătrunjel și ardei roșu zdrobit.
Se servește cu o pană de lămâie.
Într-un castron mic, combinați toate ingredientele, după gust.