Linguine de scoici cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 461 calorii, 13g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 97 de cenți pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare, suc de scoici, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clam Linguine, Clam Linguine, și Manhattan Clam Linguine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți apa, sarea și lichiorul de scoică rezervat la fierbere în cuptorul olandez de 4 litri. Adăugați treptat linguine. Se fierbe neacoperit 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, doar până se înmoaie; scurgere. Reveniți la cuptorul olandez; aruncați cu 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Unt
Lichior
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Topiți restul de 2 linguri de unt într-o cratiță de 2 litri la foc mic. Se amestecă pătrunjelul, busuiocul, cimbru, piper, usturoi și scoici. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, pana cand scoicile sunt incalzite. Se amestecă frisca și vinul; se încălzește, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Pătrunjel
Unt
Usturoi
Piper
Busuioc
Scoici
Cimbru
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se toarnă sosul peste linguine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Sos
4
Adăugați parmezan; aruncați până se acoperă uniform.
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.