Linguine cu ton Puttanesca
Linguine cu ton Puttanesca ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $1.36 pe portie. O porție conține 542 calorii, 25g de proteine, și 14g de grăsime. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână piper, sare kosher, ton albacore și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este remarcabil. Încercați Linguine Puttanesca cu ton, Linguine cu ton Puttanesca, și Linguine Puttanesca Cu Năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați linguina și gătiți până la al dente.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați fulgii de usturoi și ardei roșu și gătiți, amestecând, până se prăjesc ușor, 1 până la 2 minute.
Adăugați caperele și măslinele și prăjiți încă 2 minute. Zdrobiți roșiile în tigaie cu mâinile și rezervați sucurile. Gatiti pana cand rosiile sunt usor uscate, aproximativ 2 minute.
Adăugați sucurile de roșii rezervate, busuiocul și sarea după gust și gătiți până când sosul se îngroașă, 1 până la 2 minute.
Adăugați tonul cu uleiul său, despărțindu-l cu o furculiță și condimentați cu sare.
Scurgeți pastele, rezervând 1/2 cană de apă de gătit și readuceți-le în oală.
Adăugați sosul și apa de gătit rezervată și aruncați. Se condimentează cu piper și se ornează cu mai mult busuioc.
Fotografie de Antonis Achilleos