Linguine cu ton, capere și măsline
Linguine cu ton, capere și măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $1.12 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 563 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, salvie, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 82%. Încercați Linguine cu creveți, roșii, măsline și capere, Linguine cu ton, capere și stafide, și Linguine cu ton la grătar, capere și pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie, încălziți uleiul la foc moderat.
Adăugați usturoiul, salvia și rozmarinul și amestecați până când usturoiul începe să se rumenească, 2 până la 3 minute. Se amestecă coaja de portocală, caperele, măslinele, sarea, piperul și tonul cu uleiul său.
Se ia de pe foc; se amestecă oțetul.
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți linguina până când tocmai ați terminat, aproximativ 12 minute.
Scurgeți pastele și aruncați cu sosul de ton și pătrunjelul.
Ton ambalat în ulei: aici folosim ton ambalat în ulei de măsline și contăm pe acel ulei ca parte a sosului. Dacă tonul dvs. nu are cel puțin o lingură și jumătate de ulei pe cutie, adăugați puțin mai mult ulei de măsline pentru a compensa diferența. Desigur, puteți folosi și ton ambalat în ulei vegetal, dar evitați cu orice preț tonul ambalat în apă. Aroma, și cele mai multe dintre substanțele nutritive pentru care contează, se scurge în apă.
Recomandare de vin: un ros francez robust din denumirea sudică Rhne din Tavel va servi bine aceste ingrediente mediteraneene. Pământesc și plin de aromă de zmeură prăjită, Tavelele sunt printre cele mai pline de ross. Dacă preferați să rămâneți la tema italiană, căutați minunatul ros Sicilian de la Regaleali.