Linguine cu sparanghel la grătar și vinetă de ciuperci Shiitake

Linguine cu sparanghel la grătar și vinetă de ciuperci Shiitake
Nevoie de o felul principal vegan? Linguine cu sparanghel la grătar și vinetă de ciuperci Shiitake ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 345 calorii, 13g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, suc de ananas, linguine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Piept de pui la grătar cu vinetă de ciuperci Shiitake, Teriyaki de somon la grătar cu sparanghel prăjit și ciuperci shiitake, și Sandviș de pui la grătar cu vinetă de ciuperci la grătar.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Adăugați ghimbir, piper și usturoi; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
3
Adăugați ciuperci; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
4
Adăugați oțet și următoarele 5 ingrediente (oțet prin zahăr); se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
5
Scoateți capetele dure ale sparanghelului; îndepărtați solzii cu un cuțit sau un cojitor de legume, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
6
Periați sparanghelul cu vinaigretă de ciuperci; păstrați vinaigreta rămasă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
7
Pregătiți grătarul sau broilerul. Grătiți sau fierbeți sparanghelul 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
8
Așezați sparanghelul pe paste și acoperiți cu vinaigreta de ciuperci rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate65
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista