Linguine cu sparanghel la grătar și vinetă de ciuperci Shiitake
Nevoie de o felul principal vegan? Linguine cu sparanghel la grătar și vinetă de ciuperci Shiitake ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 345 calorii, 13g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, suc de ananas, linguine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Piept de pui la grătar cu vinetă de ciuperci Shiitake, Teriyaki de somon la grătar cu sparanghel prăjit și ciuperci shiitake, și Sandviș de pui la grătar cu vinetă de ciuperci la grătar.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă.
Adăugați ghimbir, piper și usturoi; gatiti 1 minut.
Adăugați ciuperci; gatiti 2 minute.
Adăugați oțet și următoarele 5 ingrediente (oțet prin zahăr); se ia de pe foc.
Scoateți capetele dure ale sparanghelului; îndepărtați solzii cu un cuțit sau un cojitor de legume, dacă doriți.
Periați sparanghelul cu vinaigretă de ciuperci; păstrați vinaigreta rămasă caldă.
Pregătiți grătarul sau broilerul. Grătiți sau fierbeți sparanghelul 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Așezați sparanghelul pe paste și acoperiți cu vinaigreta de ciuperci rămasă.