Linguine cu scoici evadate - - - Linguine con le Vongole Fujite

Linguine cu scoici evadate - - - Linguine con le Vongole Fujite
Linguine cu scoicile evadate - - - Linguine con le Vongole Fujite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 602 calorii, 17g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,04 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare, roșii, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Linguine cu scoici (Linguine con le Vongole), Linguine Con Le Vongole / Linguine Cu Scoici, și Linguine cu scoici (Linguine con le Vongole) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Într-un castron mare, nereactiv, combinați roșiile și restul de 2 lingurițe de sare, amestecați ușor cu o lingură de lemn și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Pe o tăietură curată, tocați usturoiul și prosciutto sau pancetta împreună pentru a face un amestec omogen, asemănător pastei. Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mic și adăugați amestecul de usturoi și porc. Gatiti-l usor timp de 4 pana la 5 minute, pana cand este translucid, dar nu se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se ia de pe foc, se adaugă fulgii de chili, se amestecă bine pentru a se combina și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
5
Gatiti linguina in apa clocotita conform instructiunilor pachetului, pana cand este frageda inca al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Scurgeți pastele, rezervând 1/2 cană din lichidul de gătit. Aruncați pastele scurse în tigaie cu amestecul de usturoi-porc și roșiile și aruncați la foc mare timp de 1 minut, adăugând suficientă apă de paste rezervată pentru a aduce sosul la consistența dorită și a îmbrăca fiecare fir de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se ia de pe foc și se împarte între 4 boluri de paste încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista