Linguine cu scoici evadate - - - Linguine con le Vongole Fujite

Linguine cu scoicile evadate - - - Linguine con le Vongole Fujite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 602 calorii, 17g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,04 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare, roșii, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Linguine cu scoici (Linguine con le Vongole), Linguine Con Le Vongole / Linguine Cu Scoici, și Linguine cu scoici (Linguine con le Vongole) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Într-un castron mare, nereactiv, combinați roșiile și restul de 2 lingurițe de sare, amestecați ușor cu o lingură de lemn și dați deoparte.
Pe o tăietură curată, tocați usturoiul și prosciutto sau pancetta împreună pentru a face un amestec omogen, asemănător pastei. Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mic și adăugați amestecul de usturoi și porc. Gatiti-l usor timp de 4 pana la 5 minute, pana cand este translucid, dar nu se rumeneste.
Se ia de pe foc, se adaugă fulgii de chili, se amestecă bine pentru a se combina și se lasă deoparte.
Gatiti linguina in apa clocotita conform instructiunilor pachetului, pana cand este frageda inca al dente.
Scurgeți pastele, rezervând 1/2 cană din lichidul de gătit. Aruncați pastele scurse în tigaie cu amestecul de usturoi-porc și roșiile și aruncați la foc mare timp de 1 minut, adăugând suficientă apă de paste rezervată pentru a aduce sosul la consistența dorită și a îmbrăca fiecare fir de paste.
Se ia de pe foc și se împarte între 4 boluri de paste încălzite.