Linguine cu fructe de mare
Linguine cu fructe de mare ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde setul de rețete pentru feluri principale. O porție conține 436 de calorii , 29 g de proteine și 11 g de grăsimi . Pentru 2,4 dolari per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 8 persoane. 5 persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Dacă ai la îndemână făină, morcovi, scoici și alte câteva ingrediente, o poți prepara. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă pescatariană . De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Este oferită de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 82% , ceea ce este excelent. Încearcă Linguine cu scoici - Linguine alle Vongole , Linguine cu ouă la cuptor cu ceapă, ceapă verde și Umame și Linguine cu fenicul și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele linguini și gătiți timp de 6-8 minute sau până când sunt al dente.
Între timp, într-o tigaie electrică sau o tigaie mare, căliți ceapa roșie și usturoiul în ulei de măsline. Când ceapa devine translucidă, adăugați laptele. Gătiți până când se formează bule pe marginile tigăii.
Adăugați pătrunjelul, ardeiul gras verde și roșu tocat, broccoli, morcovii, ciupercile, creveții, crabul și scoicile și amestecați până se încorporează bine.
Scoateți 1/2 cană de lapte din amestec și puneți-l într-un bol mic împreună cu făina. Amestecați până obțineți o compoziție omogenă.
Adăugați înapoi în tigaia cu fructe de mare și legume. Lăsați amestecul să se îngroașe. Condimentați cu sare și piper după gust.
Turnați sosul de fructe de mare peste tăițeii linguini scurși și fierți.