Linguine cu dovleac, spanac și midii
Linguine cu Butternut Squash, spanac și midii este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 516 calorii. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de Epicurious. 222 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, șalotă, linguină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 100%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Linguine cu dovleac, spanac și midii, Butternut Squash Linguine, și Parmezan de dovleac cu Linguine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Așezați cuburi de dovlecepe foaia de copt cu margini.
Se presară cu sare și piper, apoi se toarnă 1 lingură de ulei de măsline și se aruncă pentru a acoperi. Prăjiți 10 minute.Întoarceți dovleacul; continuați prăjireapână la licitație, aproximativ 20 de minute longer.DO înainte: se poate face cu 4 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Aduceți vin, șalotă, usturoi șiardei roșu zdrobit pentru a fierbe într-o tigaie mare.
Adăugați midii; acoperiți și gătiți până când midii se deschid, 2 până la 3 minute (aruncați orice midii care nu se deschid).
Transferați midii în marecastron. Acoperiți lichidul în tigaie și lăsați-l deoparte.
Scoateți midiile din scoici; aruncați cojile.
Se toarnă suc de scoici și orice suc acumulatdin midii în lichid în tigaie. Aduceți lafierbeți; reduceți căldura la mediu și fierbețipână se reduce la 1/2 cană, aproximativ 5 minute.
Bateți în 2 linguri de ulei. Acoperi; pune deoparte.
Între timp, gătiți linguina într-o oală mare de apă clocotită cu sare până se înmoaie, dar totuși confirmați să mușcați, amestecând ocazional.
Folosind clești, transferați pastele în Skillet cu sucuri, rezervând paste de gătit lichidîn oală.
Adăugați midii și dovlecei în tigaie;aruncă.
Adăugați spanacul în lichidul de gătit pentru paste;lăsați să stea 1 minut să se ofilească.
Împărțiți spanacul ofilit între 4 boluri largi. Împărțiți linguina,dovleceii, midiile și sosul între boluri.
Se stropeștecu ulei și se servește.
Crisp, citrusy m Estate Riesling, 2007, Germania (15 USD).
Per porție: Calorii 505, grăsimi totale 14g, grăsimi saturate 2g, colesterol 31 mg, sodiu 765 mg, Carbohidrați 67g, fibre 6g, proteine 28g
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "