Linguine cu conopidă, nuci de pin și coacăze

Linguine cu conopidă, nuci de pin și coacăze
Linguine cu conopidă, nuci de pin și coacăze ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 756 calorii, 22g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână unt, conopidă, nuci de pin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coacăzele, puteți urma acest fel principal cu O Budincă De Pungă Cu Coacăze ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 69%. Încercați Salată de conopidă curry cu coacăze și nuci de pin, Cuscus cu nuci de pin și coacăze, și Kale Cu Coacăze Și Nuci De Pin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Prăjiți nucile de pin până se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
3
Puneți conopida într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați coacăzele, apa și 1/4 linguriță de sare. Se aduce la foc mic la foc moderat și se gătește, acoperit, până când conopida este aproape fragedă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
CoacăzeCoacăze
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Scoateți amestecul din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Puneți untul în tigaie și gătiți la foc moderat, amestecând, până când untul se rumeneste, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați amestecul de conopidă, uleiul, usturoiul, fulgii de ardei roșu și restul de 1/2 linguriță de sare și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
8
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți linguina până când tocmai ați terminat, aproximativ 12 minute. Rezervați 3/4 cană de apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Scurgeți linguina și aruncați cu 1/2 cană din apa rezervată pentru paste, amestecul de conopidă, nuci de pin, parmezan și pătrunjel. Dacă pastele par uscate, adăugați mai multă apă rezervată pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
10
Se servește cu parmezan suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
11
Recomandarea vinului: nucile și fructele, împreună cu aroma asertivă a conopidei, sunt cele mai bune cu un vin alb acid. O sticlă de Arneis sau vernaccia din Italia sau, alternativ, un vin spumant la un preț rezonabil din California, ar fi o alegere bună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin SpumantVin Spumant
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
ArneisArneis
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista