Limoncello Tiramiscamera
Limoncello tiramis ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 501 calorii, 9g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ladyfingers, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Limoncello Tiramisu, Limoncello Pound Cake cu umplutură de coajă de lămâie Meyer și brânză de capră, cimbru și glazură de Limoncello, și Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Turnați suficientă apă în tigaia cu cazan dublu, astfel încât nivelul apei să fie chiar sub fundul vasului de amestecare atunci când stă în tigaie. Separați ouăle, punând gălbenușurile în vasul mare al cazanului dublu și albușurile într-un alt vas din oțel inoxidabil pentru biciuire manuală sau cu un mixer electric.
Îndepărtați coaja a două sau mai multe lămâi, folosind o răzătoare fină, pentru a obține 2 linguri de coajă. Stoarceți și strecurați sucul acestor și al celorlalte lămâi pentru a obține 3/4 cană de suc proaspăt de lămâie.
Pentru a face baza pentru tiramis cca, încălziți apa din cazanul dublu la foc mic. De pe foc, bateți gălbenușurile cu 1/4 cană de zahăr și ceașcă de limoncello până se omogenizează bine.
Puneți vasul peste apa care fierbe și bateți constant, răzuind frecvent biciul în jurul părților laterale și inferioare ale vasului, pe măsură ce amestecul de ouă se extinde și se încălzește într-un burete spumos, 5 minute sau mai mult. Când buretele s-a îngroșat suficient pentru a forma o panglică când cade la suprafață, scoateți vasul de pe tigaia cu cazan dublu și lăsați-l să se răcească.
Între timp, turnați ceașca rămasă de limoncello, tot sucul de lămâie, 1 cană de apă și 1/2 cană de zahăr într-o cratiță.
Aduceți la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul și gătiți timp de 5 minute, evaporând alcoolul.
Lăsați siropul să se răcească complet.
Într-un alt castron mare, amestecați mascarpone cu o lingură de lemn pentru a-l înmuia, apoi aruncați coaja de lămâie rasă și bateți până devine ușoară și cremoasă. Bateți albușurile cu restul de 1/4 cană de zahăr, manual sau cu mașina, până când menține vârfuri moderat ferme. Când buretele limoncello gătit (sau zabaglione) este răcit, răzuiți aproximativ o treime din el peste mascarpone și pliați-l cu o spatulă mare de cauciuc. Îndoiți restul zabaglione în două sau trei adăugiri. Acum pliați albușurile bătute în mai multe adaosuri, până când crema limoncello-mascarpone este ușoară și amestecată uniform.
Se toarnă o parte din siropul răcit, nu mai adânc de 1/4 inch, în tigaia cu margini puțin adânci pentru a umezi ladyfingers (savoiardi). Pe rând, rotiți un deget în sirop și puneți-l în caserolă sau în vasul de copt. Udați fiecare prăjitură scurt-dacă absoarbe prea mult sirop, se va destrăma. Aranjați degetele umezite în rânduri înguste și strânse, umplând complet fundul tigaiei. Ar trebui să puteți încadra aproximativ douăzeci de degete într-un singur strat.
Scoateți jumătate din crema limoncello-mascarpone pe degete și neteziți-o pentru a umple tigaia și a le acoperi. Înmuiați și aranjați un al doilea strat de ladyfingers în tigaie și acoperiți-l complet cu restul de cremă. Neteziți crema cu spatula și sigilați etanș tiramis-ul în folie de plastic. Înainte de servire, dați-l la frigider timp de 6 ore (sau până la 2 zile) sau puneți-l la congelator timp de 2 ore. Pentru a servi, tăiați porții de tiramis circulatorîn orice dimensiune doriți și ridicați fiecare din tigaie pe farfurii de desert.
Din Italia Lidiei de Lidia Matticchio Bastianich Copyright (c) 2007 de Lidia Matticchio Bastianich publicat de Knopf.Lidia Bastianich găzduiește extrem de popularul spectacol PBS, "bucătăria italo-americană a Lidiei" și deține restaurante în New York, Kansas City și Pittsburgh. De asemenea, autoarea mesei italiene a Lidiei și a bucătăriei italo-americane a Lidiei, locuiește în Douglaston, New York. Jurnalismul lui Jay Jacob a apărut în multe reviste naționale.Din ediția comercială broșată.