Limoncello-Sorbet de mentă cu mure proaspete
Dacă aveți despre 45 minute pentru a petrece în bucătărie, sorbetul Limoncello-Mint cu mure proaspete ar putea fi un super fără gluten și vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8 și costă 99 de cenți pe porție. O porție conține 207 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Dacă aveți limoncello, mentă, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 17%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tarte De Lămâie Finale Cu Mure Limoncello, Șerbet Limoncello, și Mure de anason stelat cu Sorbet de lămâie.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță la foc mediu-mare; se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul.
Se ia de pe foc; adăugați suc de lămâie și mentă. Acoperiți și răciți.
Se strecoară amestecul de suc printr-o sită într-un bol; aruncați solidele.
Se toarnă amestecul în cutia congelatorului unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Lingurați sorbetul într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați 1 oră sau până când este ferm.
Se servește cu mure; garnisiți cu felii de lămâie, dacă doriți.