Limoncello Granita
Această rețetă servește 4. O porție conține 557 calorii, 4G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Un amestec de sare de mare, lichior de limoncello, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 23 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Limoncello Pound Cake cu umplutură de caș de lămâie Meyer și brânză de capră, cimbru și glazură de Limoncello, Lime granita {lime Olt granita}, și Crema di Limoncello.
Instrucțiuni
Așezați siropul simplu, brânza mascarpone, limoncello și sarea într-un robot de bucătărie. Procesați până când amestecul este neted.
Turnați amestecul într-un vas de copt din sticlă de 8 pe 8 inci. Congelați cel puțin 4 ore sau până când amestecul este ferm.
Folosind dinții unei furculițe, răzuiți amestecul în boluri sau pahare mici de servire.
Într-o cratiță mică, combinați zahărul, apa, coaja de lămâie și sucul de lămâie la foc mediu. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți timp de 5 minute, amestecând ocazional, până când zahărul s-a dizolvat.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați siropul să se răcească, aproximativ 20 de minute.