Limonada de zmeura mintata

Limonada de zmeura mintata
Aveți nevoie de o băutură fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenoasă cu fodmap ? Limonada de zmeură mintă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 95 de calorii , 0 g de proteine și 0 g de grăsimi . Pentru 39 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. Dacă aveți zahăr, suc de lămâie, zmeură și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Dip cu iaurt cu mentă Feta , Supă cu mazăre și spanac și cupcakes cu zmeură cu glazură de zmeură .

Instrucțiuni

1
Pasează și strecoară zmeura, rezervând sucul; aruncați pulpa și semințele. Într-un recipient mare sau un castron pentru punch, combinați sucul de lămâie, zahărul și menta. Se amestecă apa și sucul de zmeură rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
PunchPunch
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Serviți în pahare răcite peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții7
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista