Lime Buttercream Frosting

Lime Buttercream Frosting
Lime Buttercream glazura ar putea fi doar glazura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 263 calorii, 0g de proteine, și 9g de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână zahăr pudră, coajă de tei, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Rețete similare includ Key Lime Buttercream Frosting, Cupcakes cu var de fasole de vanilie cu glazură de unt de Lime de fasole de vanilie, și Glazură De Unt De Vanilie Și Glazură De Brânză Cremă De Căpșuni.

Instrucțiuni

1
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până la crem; adăugați treptat 1 cană zahăr pudră, bătând la viteză mică până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2
Adăugați lapte, bătând până se amestecă. Adăugați treptat zahărul pudră rămas, bătând până la amestec. Se amestecă coaja de var rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Coaja De TeiCoaja De Tei
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista