Limba Murată
Limba murată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 186 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Serious Eats are 29 de fani. Un amestec de tulpină de țelină, bulb de usturoi, fructe de ienupăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Limba Legat, Limba De Bou Gătită De Două Ori, și Limba Tacos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți tot ingredientul din saramură într-o cratiță mare și amestecați bine la foc mic până când zahărul și sarea s-au dizolvat. Aduceți la fierbere, apoi opriți focul și lăsați să se răcească.
Așezați limba într-un recipient de plastic și turnați saramura peste limbă, folosind ceva greu, cum ar fi un vas ceramic, pentru a cântări limba în lichid. La frigider timp de 4 până la 5 zile. În a cincea zi, scoateți limba din saramură și înmuiați-o în apă proaspătă peste noapte la frigider.
Așezați limba sărată într-o oală împreună cu ingredientele care fierb. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim și se fierbe timp de 3,5 până la 5 ore, în funcție de tipul limbii și de dimensiune. Limba este gata când este foarte moale. Îndepărtați căptușeala cauciucată.
Serviți limba, atât caldă, cât și rece, cu hrean și muștar. Limba feliată subțire poate fi folosită pentru un sandviș pe secară cu mult muștar și hrean.